?

Log in

No account? Create an account
Recent Entries Friends Archive Profile Tags To-Do List
 
 
 
 
 
 
Het is ongelooflijk, maar op heel de internets, de hele blogosphere, het hele interweb is er geen enkel goed plaatje te vinden van Lambiks hoofd. (ja, of ik moet het gaan photoshoppen. En ik heb geen photoshop en ik haat iPhoto.) Maar goed. Dan Olijfje nog maar een keer gebruiken.

haha! Livejournal! Dat is even geleden. Leuk wel, om weer eens wat te schrijven! Ik schrijf eigenlijk een hele hoop de laatste tijd. Met de hand ook. Dat ben ik helemaal niet meer gewend. Maar het gaat heerlijk.

Ik schrijf vooral veel script de laatste tijd, voor de film die we gaan maken. Dat is zo ongelooflijk cool om te doen. Je kunt er zo veel plezier, grappen, verwijzingen en random dingen die in je hoofd opkomen in verwerken! Ik raad sowieso iedereen aan om iets aan de film mee te werken: te figureren, een decor in elkaar te knutselen, weet ik veel. Maar het is zo'n gaaf project om onderdeel van te zijn.

Gisteren heb ik eindelijk alle slaapplaatsen voor de UIT geregeld. Dat is wel heel fijn. Maar vandaag moet ik ook nuttige dingen doen. En zo laat wakker worden.. slordig! Te laat naar bed zeker, Ruud? Nou en of. Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben helemaal verslaafd aan filmtrailers. Ik verslind ze. Ik ben sowieso gek op films. Gisteren om half twee nog even High Fidelity gaan kijken (supergoede film trouwens!) en daarna nog even een uurtje trailers of zo, ik weet niet precies.
Dan ben ik op zich nog best op tijd op :)

Vanavond lekker eten met vrienden - gaaf. Gisteravond ook heel coole capriolen uitgehaald met vrienden.. ik ben blij. En ik heb the Usual Suspects en Being John Malkovich gedownload - twee films die ik heel graag nog wil zien. Wat een leven.

Nou ja, en dan volgende week de UIT en werkkamp enzo.. maar dat zien we dan wel weer. Ik doe mijn werk en geniet nog zo veel mogelijk van alle vrije tijd die ik er uit kan persen :p
 
 
 
 
 
 
Hee een post, doe dat eens vaker:p