?

Log in

miljaar's Journal

Name:
miljaar
Birthdate:
14 July 1986
Location:
External Services:
  • miljaar@livejournal.com
Ruud is een jongen van ca. 20 jaar, woonachtig te Utrecht. Hij is student Literatuurwetenschap, maar is daar na twee jaar een beetje cynisch over geworden. Hij vindt Literatuur een mooi onderwerp om te bestuderen, maar het vakgebied is nogal egocentrisch en voor een jammerlijk groot gedeelte onzinnig.
Misschien is het mede daarom dat hij er een jaar tussenuit is om in het bestuur van studentenverening Biton te gaan. Hij vervult daar dagelijks de rol van Ab actis (secretaris), en doet dat met plezier en zo nu en dan de nodige frustraties.
Ruud zijn leven is fantastisch. Hij heeft een geweldige vriendin, heel leuke vrienden en inmiddels beginnen er zelfs wat plannen voor de toekomst te ontstaan.
En bloggen, ach - zolang je er de inspiratie en het enthousiasme voor kunt opbrengen, is het natuurlijk een van de leukste dingen die er zijn.
ab actiaat, air, anchorman, apple, biton, black box recorder, boeken, bordspellen, computerspellen, de uitvreter, die entscheidung, drinken, eten, films, game of thrones, goldfrapp, goos, kingdom of loathing, led, lijmen/het been, muziek, napoleon dynamite, piano spelen, schrobbelèr, seks, strips, tekenen, utrecht, vive la fête, volver, wachten op de barbaren

Statistics